Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 31 » 60 миттєвостей туристичної весни на UITT 2013
15:54
60 миттєвостей туристичної весни на UITT 2013
Більше ніж 60 країн та туристичних напрямків буде представлено на 19-й Міжнародній туристичній виставці UITT 2013 «Україна - подорожі та туризм», яка відбудеться в Києві з 27 по 29 березня 2013 року (МВЦ, Броварський пр., 15, м. «Лівобережна»).

У 2013 році на гостей виставки чекають пропозиції 60 країн і туристичних напрямків світу. Серед дебютантів - офіційна делегація острова Хайнань в Китаї, асоціація туроператорів Мальдівських островів, національні стенди Молдови, Литви та Естонії, національний авіаперевізник Казахстану Air Astana та столиця зимової Олімпіади-2014 Сочі.

«Більше мільярда жителів Землі вже вирішили жити і подорожувати із задоволенням. І ми впевнені, що наша виставка допоможе українцям вибрати нові маршрути для подорожей», - говорить керівник виставки Ірина Коршуненко, комерційний директор компанії «Прем'єр Експо».

Український туристичний ринок стає все більш привабливим для інших країн, і розширення експозиції UITT 2013 підтверджує цю тенденцію. Свою присутність на виставці в цьому році суттєво збільшили Азербайджан, Грузія і Дубаї, масштабну презентацію новинок сезону приготувала Італія.







Головними темами туристичної весни 2013 організатори назвали гастрономічний туризм, що набирає популярність у всьому світі, а також розвиток внутрішнього продукту, який блискуче довів свою конкурентоспроможність під час Євро-2012.

Туристичні компанії італійського регіону Венето оцінили успіх торішньої експозиції та зробили додатковий акцент на гастрономічних та винних турах. Окремою стійкою буде представлений один із знаменитих італійських брендів вина Prosecco DOCG-Astoria. Відвідувачі зможуть познайомитися з коктейльною новинкою - Nine dot Five 9.5 Cold Wine, а також з вишуканою продукцією родини виноробів Паоло і Джорджіо Полегато.

Гастрономічні тури також чекають відвідувачів національного стенду Чехії, який перенесе в Київ куточок Праги, залучаючи відвідувачів ковбасками і пивом. Не менш хлібосольній обіцяє стати експозиція туроператорів гостинних Грузії та Аджарії.

Гостей виставки чекає зустріч з прем'єрою іспанського пляжного курорту Марина Д`Ор і його головної перлини - найбільшої в Європі водолікарні «Бальнеарій», оздоровчого бальнеологічного центру з морською водою, який надає безліч процедур для краси і здоров'я на новітній апаратурі. Серед інших новачків - туроператори Pac Group, IATI і Музенідіс.

На стендах регіонів України будуть широко представлені етнічний туризм та пропозиції відпочинку з оздоровленням. Виставку формують спільно державні та місцеві профільні органи, а також туристичні компанії, кращі готелі і курорти України. Київ, Крим, Закарпаття, Львів, Івано-Франківська, Рівненська, Чернівецька, Миколаївська, Черкаська, Хмельницька області поряд з екскурсіями і путівками в оздоровниці запропонують і гастрономічні дегустаційні тури. У календарі «смачних» українських подій вже сусідять фестивалі вина, кави та шоколаду, баношу, борщу, дерунів, галушок, вареників, свинини, юшки, сиру, кавунів і не тільки.

Розширюється демонстраційна зона «Алея українських майстрів». Тут будуть презентовані ремесла і народні промисли з різних регіонів країни. Доторкнутися до національної спадщини предків зможе будь-який відвідувач туристичної виставки: в цьому йому допоможуть гончарі, ткачі, бондарі та представники інших ремесел.

Чверть учасників туристичної виставки спеціалізуються на медичному та оздоровчому туризмі. Медичний туризм, головна тема UITT 2012, в цьому році виріс до окремого виставкового В2В проекту Medical Travel Exhibition and Conference. 27 березня відбудеться презентація майбутньої виставки, яка в жовтні об'єднає медичні компанії і операторів туристичного ринку України та зарубіжжя. Новий проект став відповіддю на актуальні запити ринку. Просування медичних та оздоровчих турів по Україні стане ефективним інструментом для розширення рамок туристичного сезону, що особливо актуально для південних регіонів України і карпатських оздоровниць.

Організатори виставки - компанії ITE Group Plc (Великобританія) та «Прем'єр Експо» (Україна). Виставку традиційно підтримують Всесвітня туристська організація ООН (UNWTO), Комітет Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, Міністерство культури України, Державне агентство України з туризму і курортів, Київська міська державна адміністрація.

Місце проведення - Міжнародний виставковий центр, Київ, Броварський пр., 15, м. «Лівобережна».

Генеральний інформаційний спонсор - журнал «Міжнародний туризм». Стратегічний партнер ITE Travel - Gartour Incoming Operator & Travel. Партнер виставки - регіон Венето. Партнер вечірнього прийому - «Донбас Арена»

UITT входить в ITTFA - Міжнародну асоціацію туристичних виставок, UNWTO, CECTA - Туристичну асоціацію країн Центральної Європи, PATA - Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації. Високий рівень організації заходу підтверджено акредитацією UFI (Всесвітньої асоціації виставкової індустрії).

Країни і туристичні напрямки, які представлені на UITT 2013: Аргентина, Австрія, Азербайджан, Болгарія, Бразилія, Великобританія, В'єтнам, Греція, Грузія, Домініканська Республіка, Естонія, Єгипет, Ізраїль, Індія, Індонезія, Іспанія, Італія, Йорданія, Казахстан, Кенія, Китай, Кіпр, Куба, Литва, Маврикій, Мальта, Мальдіви, Молдова, Марокко, Нідерланди, Німеччина, ОАЕ, ПАР, Португалія, Росія, Сейшели, Словацька Республіка, Словенія, Сінгапур, США, Таїланд, Туреччина, Угорщина, Україна, Хорватія, Чорногорія, Чехія, Шрі-Ланка, а також Аджарія (Грузія), Крим (Україна), емірати Дубай і Фуджейра (ОАЕ), о. Хайнань (Китай), о. Мадейра (Португалія), Санья (Китай), Сочі (Росія), Тенеріфе (Іспанія), Венето (Італія)

Матеріали з сайту: http://uitt-kiev.com/ua
Переглядів: 527 | Додав: vi_watt9076 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: