Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Травень » 29 » Міфи туристів-початківців
12:40
Міфи туристів-початківців
Чотири міфи туриста початківця

У наше століття інформатизації, туристові досить зайти в мережу Інтернет, щоб отримати вичерпну інформацію про цікаві країні світу (клімат, культуру, звичаї, історію, готелі тощо) щоб максимально підготуватися до майбутньої подорожі. Зараз ми перерахуємо 4 міфи з якими стикаються мандрівники початківці.Міф перший. Обмін грошей на батьківщині.
В даний час, немає великої потреби обміну валюти перед від’їздом. Досить обміняти лише частину коштів, а інше залишити на картках. Так ви будете менш уразливі для кишенькових злодіїв.


Міф другий. Місцеві жителі – Експерти.
Не думайте, що приїхавши в яку-небудь країну, місцеві жителі будуть вам із задоволенням розповідати і показувати цікаві місця. Їм не до вас. Підготуєтесь заздалегідь, походіть по Інтернету, купіть атласи, путівники.

Міф третій. Отримайте те, за що платите.
Не спокушайтеся, що замовивши п’ятизірковий готель номер буде обставлений і обслужений як перебування в п’ятизірковому готелі. Часто недуже дорогі готелі пропонують відвідувачам більш високий рівень обслуговування та комфорту. Про це можна дізнатись із відгуків про готель в тому же інтернеті.

При виборі туру уважно дивіться на саму подорож, а не на його вартість.

Міф четвертий. Оплата додаткових послуг вперед.
При виборі туру ви можете додатково замовити різні екскурсії по визначних пам’ятках. При замовленні даних послуг ви переплатите і отримаєте менше вражень, але якщо ви самостійно підберете додаткові маршрути, то значно заощадите кошти. На курортах багато місцевих туристичних агенцій, які з задоволенням запропонують і оформлять вам місцеві тури за нижчими цінами.

Від себе раджу вам частіше відвідувати наш сайт і бути в курсі цікавих туристичних подорожей і новин.

З сайту ХОФСТ

Переглядів: 682 | Додав: vi_watt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: